0 0
Cupcakes με σοκολάτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. Κακάο
1 κ.γ Σόδα
1 πρέζα Αλάτι
70 γρ. Ηλιέλαιο
250 γρ. Στέβια (linodiet stevia)
2 Αυγά
360 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 Βανίλια
1 κ.σ Baking powder

Nutritional information

139 Kcal/κεϊκάκι

Cupcakes με σοκολάτα

  • Serves 15
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Υπέροχα αφράτα cupcakes σοκολάτας που θα συνοδεύσουν  τον καφέ μας, θα τα συμπεριλάβουμε στο πρωινό μας ή θα τα απολαύσουμε  στην δουλειά μας.

 

(Visited 160 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το Linodiet Baking Stevia μέχρι να αφρατέψουν αρκετά και να γίνει το μείγμα κρεμώδες.

2
Done

Ρίχνουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο ανακατεύοντας συνεχώς και μετά το γιαούρτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

3
Done

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα και τα κοσκινίζουμε.

4
Done

Προσθέτουμε στο μείγμα μας το αλάτι και τη βανίλια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι στο προηγούμενο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.

5
Done

Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες ψησίματος για cupcakes τις οποίες έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει ή βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια.

6
Done

Ψήνουμε τα cupcakes στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τους, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

7
Done

Είναι έτοιμα, όταν βυθίσουμε σε αυτά ένα μαχαίρι και η λάμα βγει καθαρή χωρίς ωμή ζύμη.

Καλή απόλαυση!!

tzanfay

previous
Ψητός μπακαλιάρος, τυλιγμένος με προσούτο
previous
Ψητός μπακαλιάρος, τυλιγμένος με προσούτο

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Pin It on Pinterest