0 0
Cupcakes με σοκολάτα

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
250 γρ. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
50 γρ. Κακάο
1 κ.γ Σόδα
1 πρέζα Αλάτι
70 γρ. Ηλιέλαιο
250 γρ. Στέβια (linodiet stevia)
2 Αυγά
360 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 2%
1 Βανίλια
1 κ.σ Baking powder

Nutritional information

139 Kcal/κεϊκάκι

Cupcakes με σοκολάτα

  • Serves 15
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Υπέροχα αφράτα cupcakes σοκολάτας που θα συνοδεύσουν  τον καφέ μας, θα τα συμπεριλάβουμε στο πρωινό μας ή θα τα απολαύσουμε  στην δουλειά μας.

 

(Visited 251 times, 1 visits today)

Steps

1
Done

Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με το Linodiet Baking Stevia μέχρι να αφρατέψουν αρκετά και να γίνει το μείγμα κρεμώδες.

2
Done

Ρίχνουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο ανακατεύοντας συνεχώς και μετά το γιαούρτι συνεχίζοντας το ανακάτεμα.

3
Done

Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το κακάο, το baking powder και τη σόδα και τα κοσκινίζουμε.

4
Done

Προσθέτουμε στο μείγμα μας το αλάτι και τη βανίλια, ανακατεύουμε και ρίχνουμε το μείγμα με το αλεύρι στο προηγούμενο μείγμα ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.

5
Done

Μοιράζουμε το μείγμα σε θήκες ψησίματος για cupcakes τις οποίες έχουμε βουτυρώσει και αλευρώσει ή βάζουμε τα ειδικά χαρτάκια.

6
Done

Ψήνουμε τα cupcakes στους 170 βαθμούς για 20-25 λεπτά, ανάλογα με το μέγεθος τους, μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα.

7
Done

Είναι έτοιμα, όταν βυθίσουμε σε αυτά ένα μαχαίρι και η λάμα βγει καθαρή χωρίς ωμή ζύμη.

Καλή απόλαυση!!

tzanfay

previous
Ψητός μπακαλιάρος, τυλιγμένος με προσούτο
next
Ομελέτα σαλάτα με αβοκάντο και μοτσαρέλα
previous
Ψητός μπακαλιάρος, τυλιγμένος με προσούτο
next
Ομελέτα σαλάτα με αβοκάντο και μοτσαρέλα

Add Your Comment

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Pin It on Pinterest