Ingredients
-
1 μέτρια Μπανάνα
-
50 γραμμ. Μαύρη σοκολάτακουβερτούρα (70 % κακάο)
-
Μια χούφτα Αμύγδαλαή άλλοι ξηροί καρποί της αρεσκείας σας
-
2 Ξυλάκια
Directions
Steps
1
Done
|
Κόβουμε τη μπανάνα στη μέση και περνάμε στο κέντρο του κάθε κομματιού το ξυλάκι παγωτού. |
2
Done
|
Βάζουμε τις μπανάνες στην κατάψυξη ώσπου να παγώσουν. |
3
Done
|
Λιώνουμε σε μπεν μαρί τη σοκολάτα. |
4
Done
|
Βυθίζουμε τις παγωμένες μπανάνες στη ζεστή σοκολάτα. |
5
Done
|
Χτυπάμε στο multi τα αμύγδαλα και πασπαλίζουμε τις σοκολατένιες μπανάνες. |
6
Done
|
Η σοκολάτα θα στερεοποιηθεί κάνοντας μια σοκολατένια κρούστα. |
7
Done
|
Επανατοποθετούμε στην κατάψυξη τις μπανάνες τις αφήνουμε να παγώσουν και σερβίρουμε. |