Ingredients
-
1/2 κούπα Βρώμηόχι μαγειρεμένη
-
180 γραμμάρια Γιαούρτιχαμηλό σε λιπαρά
-
1 κούπα Μούραβατόμουρα, μύρτιλλα, φράουλες
-
2 κουταλιές της σούπας Αμύγδαλα
Directions
Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι συχνά εμπλουτισμένο με βιταμίνη D. Είναι, μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, περισσότερο και από το αγελαδινό γάλα. Περιέχει επίσης κάλιο, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β12 και φωσφόρο.
Συμβάλλει στη μείωση του λίπους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, ενισχύει το ανοσοποιητικό και το πεπτικό σύστημα, “ρυθμίζει” την αρτηριακή πίεση και βοηθάει στην γρήγορη αποκατάσταση των μυών μετά από έντονη προπόνηση.
#Γιαούρτι με βρώμη και μούρα
(Visited 5,042 times, 1 visits today)
Steps
1
Done
|
Σε ένα μεγάλο ποτήρι βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει η βρώμη και να αναμιχτούν καλά τα συστατικά μας. Γαρνίρουμε με μερικά μούρα και αμύγδαλα στην κορυφή του ποτηριού. |