Ingredients
-
2 Αυγά
-
1/2 φλιτζάνι Τυρί τριμμένο
-
1/2 φλιτζάνι Γάλα
-
1/2 φλιτζάνι Ρόκα
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Μοτσαρέλα
-
1 κομμένη στα 4 Ντομάτα
-
1/4 κομμένο σε φέτες Αβοκάντο
-
4 Ελιές
-
Ελαιόλαδο
-
Θυμάρι
Directions
Ένα εύκολο, γρήγορο και πλήρες πιάτο για πρωινό. Ταιριάζουμε τα λαχανικά μας και την μοτσαρέλα στα αγαπημένα μας αυγά και απολαμβάνουμε μια νόστιμη ομελέτα σαλάτα.
Steps
1
Done
|
Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι. |
2
Done
|
Ρίχνουμε την ομελέτα σε ένα τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο. |
3
Done
|
Όταν είναι έτοιμη η ομελέτα κλείνουμε την φωτιά, ρίχνουμε θυμάρι και το τριμμένο τυρί. |
4
Done
|
Την αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και την τοποθετούμε σε πιάτο σαλάτας. |
5
Done
|
Ύστερα προσθέτουμε την ρόκα, το αβοκάντο, τις ντομάτες, τις ελιές, την μοτσαρέλα, ελάχιστο ελαιόλαδο και βαλσάμικο. |
6
Done
|
Καλή όρεξη!! |