Ingredients
-
1κιλό Μοσχαρίσιος κιμάςάπαχος
-
3 σκελίδες Σκόρδο τριμμένο
-
1κ.γ Κάρυ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
1 φλιτζάνι Ντομάτεςφρεσκοκομμένη
-
3 πιπεριέςχρωματιστές
-
Πεπερόνι
-
1/2 φλιτζάνι Ελιέςλεπτές φέτες
-
1 φλιτζάνι Μοτσαρέλατριμμένη
Directions
Πίτσα το αγαπημένο ‘βρώμικο’ μικρών και μεγάλων!! Δεν χρειάζεται όταν κάνουμε υγιεινή διατροφή να στερούμαστε από γεύσεις, αρκεί να έχουμε φαντασία και να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Απολαύστε με την παρακάτω συνταγή την πίτσα αλλιώς…απαλλαγμένη από γλουτένη ωστόσο με καλή ποσότητα πρωτεΐνης.
Απολαύστε την σαν ένα πλήρες σνακ, με παρέα τις βραδιές που είστε στο σπίτι καθώς και σαν επιλογή ‘μασουλήματος’ την ώρα της αγαπημένης σας ταινίας.
Steps
1
Done
|
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. |
2
Done
|
Τοποθετήστε σε ήπια φωτιά ένα τηγάνι προσθέστε σε αυτό τον κιμά, το ψιλοκομμένο σκόρδο και ανακατέψτε τα για 6-8 λεπτά, έως ότου αποχωρήσει το ροζ χρώμα του κιμά. |
3
Done
|
Σε μια κατσαρόλα προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το κάρυ και το πιπέρι και σιγοβράστε μέχρι να πήξει η σάλτσα. |
4
Done
|
Ρίξτε την σάλτσα στο κάτω μέρος ενός πυρέξ(κατά προτίμηση) ή ταψιού και απλώστε την ομοιόμορφα. |
5
Done
|
Τοποθετήστε επάνω στη σάλτσα τις 6 πιπεριές (αφού τις έχετε κόψει στη μέση και έχετε αφαιρέσει τα σπόρια) και προσθέστε μέσα σε αυτές το μείγμα του κιμά. |
6
Done
|
Πασπαλίστε τις με την τριμμένη μοτσαρέλα και στη συνέχεια τοποθετήστε επάνω τους ομοιόμορφα το πεπερόνι και τις φέτες ελιάς. |
7
Done
|
Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά έως ότου οι πιπεριές μαλακώσουν και λιώσει το τυρί. |
8
Done
|
Εάν επιθυμείτε στο τέλος ρίξτε άλεσμα κόκκινου πιπεριού. |
9
Done
|
Καλή απόλαυση! |