0 0
Pizza από πιπεριές

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
1κιλό Μοσχαρίσιος κιμάς άπαχος
3 σκελίδες Σκόρδο τριμμένο
1κ.γ Κάρυ
Αλάτι
Πιπέρι
1 φλιτζάνι Ντομάτες φρεσκοκομμένη
3 πιπεριές χρωματιστές
Πεπερόνι
1/2 φλιτζάνι Ελιές λεπτές φέτες
1 φλιτζάνι Μοτσαρέλα τριμμένη

Nutritional information

Pizza από πιπεριές

Features:
    • Serves 6
    • Easy

    Ingredients

    Directions

    Share

     

    Πίτσα το αγαπημένο ‘βρώμικο’ μικρών και μεγάλων!! Δεν χρειάζεται όταν κάνουμε υγιεινή διατροφή να στερούμαστε από γεύσεις, αρκεί να έχουμε φαντασία και να κάνουμε τους κατάλληλους συνδυασμούς. Απολαύστε με την παρακάτω συνταγή την πίτσα αλλιώς…απαλλαγμένη από γλουτένη ωστόσο με καλή ποσότητα πρωτεΐνης.

    Απολαύστε την σαν ένα πλήρες σνακ, με παρέα τις βραδιές που είστε στο σπίτι καθώς και σαν επιλογή ‘μασουλήματος’ την ώρα της αγαπημένης σας ταινίας.

    (Visited 375 times, 1 visits today)

    Steps

    1
    Done

    Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.

    2
    Done

    Τοποθετήστε σε ήπια φωτιά ένα τηγάνι προσθέστε σε αυτό τον κιμά, το ψιλοκομμένο σκόρδο και ανακατέψτε τα για 6-8 λεπτά, έως ότου αποχωρήσει το ροζ χρώμα του κιμά.

    3
    Done

    Σε μια κατσαρόλα προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, το αλάτι, το κάρυ και το πιπέρι και σιγοβράστε μέχρι να πήξει η σάλτσα.

    4
    Done

    Ρίξτε την σάλτσα στο κάτω μέρος ενός πυρέξ(κατά προτίμηση) ή ταψιού και απλώστε την ομοιόμορφα.

    5
    Done

    Τοποθετήστε επάνω στη σάλτσα τις 6 πιπεριές (αφού τις έχετε κόψει στη μέση και έχετε αφαιρέσει τα σπόρια) και προσθέστε μέσα σε αυτές το μείγμα του κιμά.

    6
    Done

    Πασπαλίστε τις με την τριμμένη μοτσαρέλα και στη συνέχεια τοποθετήστε επάνω τους ομοιόμορφα το πεπερόνι και τις φέτες ελιάς.

    7
    Done

    Ψήνουμε στον φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά έως ότου οι πιπεριές μαλακώσουν και λιώσει το τυρί.

    8
    Done

    Εάν επιθυμείτε στο τέλος ρίξτε άλεσμα κόκκινου πιπεριού.

    9
    Done

    Καλή απόλαυση!

    tzanfay

    previous
    Μπουκιές Σολομού
    next
    Ψητός μπακαλιάρος, τυλιγμένος με προσούτο
    previous
    Μπουκιές Σολομού
    next
    Ψητός μπακαλιάρος, τυλιγμένος με προσούτο

    Add Your Comment

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Pin It on Pinterest