Ingredients
- 
                                          300γραμμ. Ρεβύθια
- 
                                          3 κ.σ Χυμό λεμονιού
- 
                                          2 κ.σ Ταχίνι
- 
                                          2 σκελίδες Σκόρδο
- 
                                          1/2 κ.γ Αλάτι
- 
                                          Πάπρικα
- 
                                          2 Κόκκινη πιπεριά
Directions
Στο ντιπ χούμους μπορείτε να βουτήξετε καρότα, σέλινο, κράκερ, πιτάκια, τσιπς, κριτσίνια και ότι άλλο σας κάνει όρεξη!
Tips:
1.Αν δεν σας αρέσει το ταχίνι χρησιμοποιείστε ελαιόλαδο
2.Αν θέλετε πικάντικο χούμους προσθέστε και λίγη καυτερή πιπεριά ή κάποιο πικάντικο υλικό δική σας επιλογής.
3.Το προϊόν φυλάσσεται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες.
Feel Good Foodie
Steps
| 1 Done | Τοποθετούμε τα ρεβίθια σε ένα μπολ με νερό και τα τρίβουμε μεταξύ τους για να ξεφλουδίσουν το δέρμα (προαιρετικό βήμα, αλλά βοηθά στη δημιουργία μιας κρεμώδους υφής). | 
| 2 Done | Ψήνουμε τις κόκκινες πιπεριές στον φούρνου. | 
| 3 Done | Στραγγίζουμε τα ρεβίθια και τα μεταφέρουμε σε μούλτι. Τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν σαν σκόνη. | 
| 4 Done | Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού, το ταχίνι, τις σκελίδες σκόρδου, την πάπρικα και το αλάτι και 2-3 παγάκια (ανοίγει το χρώμα του σπιτικού χούμους και του δίνει μια υφή σαν παγωτό)και ανακατεύουμε για περίπου 5 λεπτά μέχρι να ομογενοποιηθούν. | 
| 5 Done | Προσθέτουμε τις ψητές κόκκινες πιπεριές στο μούλτι και ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και αποκτήσει κρεμώδης υφή | 
| 6 Done | Σερβίρετε! | 

 
              


 
                



