Τυλιχτή ομελέτα με τορτίγια
Για τους περισσότερους ο χρόνος είναι πολύτιμος και αυτό σημαίνει ότι μας δυσκολεύει να μαγειρέψουμε κάτι χρονοβόρο. Ειδικά τις πρωινές ώρες που βιαζόμαστε για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας ή για να ετοιμάσουμε το σνακ μας.
Η τυλιχτή ομελέτα με τορτίγια είναι ένα απλό και γευστικό γεύμα που μπορούμε να το καταναλώσουμε είτε ως πρωινό, είτε να το φάμε σαν ενδιάμεσο σνακ.
Για την τυλιχτή ομελέτα με τορτίγια θα χρειαστούμε:
- 1- 2 αυγά
- 1 τορτίγια
- Τριμμένο τυρί
- 1-2 φέτες γαλοπούλα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- ½ φλιτζάνι γάλα
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, το αλάτι και το πιπέρι.
- Ρίχνουμε την ομελέτα σε ένα τηγάνι ελαφρώς λαδωμένο.
- Την αφήνουμε να ψηθεί από τη κάτω πλευρά.
- Στο επάνω μέρος τοποθετούμε την τορτίγια και αναποδογυρίζουμε.
- Τοποθετούμε επάνω στην ψημένη πλευρά της ομελέτας το τριμμένο τυρί, τη γαλοπούλα και ότι άλλο υλικό θέλουμε και τυλίγουμε την τορτίγια.
Καλή όρεξη!
Εικόνα από: Easy Food Recipes
(Visited 3,464 times, 1 visits today)