Σέσκουλα με αυγά

ΣΕΣΚΟΥΛΑ ΜΕ ΑΥΓΑ
Υλικά:
- 200γρ σέσκουλα
- 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1-2 πιπερίτσες τσίλι αποξηραμένες και τριμμένες
- 1/2 κουταλάκι σπόρους κόλιανδρου σπασμένους
- αλάτι
- πιπέρι
- 2-3 αυγά
Μέθοδος:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σ’ ένα τηγάνι. Ρίχνετε τα σέσκουλα κομμένα σε κομμάτια, το σκόρδο, τις πιπερίτσες και τους σπόρους κόλιανδρου.
Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε λίγο νεράκι και μαγειρεύετε μέχρι να μαραθούν.
Κάνετε 3 λακούβες και ρίχνετε τα αυγά. Προσθέτετε λίγο ελαιόλαδο και σκεπάζετε το τηγάνι μέχρι να ψηθούν.
Αλατοπιπερώνετε τα αυγά και σερβίρετε αμέσως πάνω σε παξιμάδι ή μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί.
Πηγή: blog Pepi’s Kitchen
(Visited 2,207 times, 1 visits today)