0 0
Γιαούρτι με βρώμη και μούρα

Μοιράσου το:

Ή κάνε αντιγραφή και επικόλληση αυτή τη διεύθυνση

Συστατικά

1/2 κούπα Βρώμη όχι μαγειρεμένη
180 γραμμάρια Γιαούρτι χαμηλό σε λιπαρά
1 κούπα Μούρα βατόμουρα, μύρτιλλα, φράουλες
2 κουταλιές της σούπας Αμύγδαλα

Γιαούρτι με βρώμη και μούρα

Ένα πλήρες πρωινό γεύμα με 420 θερμίδες, πλούσιο σε πρωτεΐνες, βιταμίνες και όλη την αντιοξειδωτική δύναμη των μούρων!

  • Μέτρια

Διατροφικές πληροφορίες

 Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, όπως πρωτεΐνες, βιταμίνες του συμπλέγματος Β και είναι συχνά εμπλουτισμένο με βιταμίνη D. Είναι, μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, περισσότερο και από το αγελαδινό γάλα. Περιέχει επίσης κάλιο, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β12 και φωσφόρο.
Συμβάλλει στη μείωση του λίπους, ιδιαίτερα στην περιοχή της κοιλιάς, ενισχύει το ανοσοποιητικό και το πεπτικό σύστημα, “ρυθμίζει” την αρτηριακή πίεση και βοηθάει στην γρήγορη αποκατάσταση των μυών μετά από έντονη προπόνηση.

 

Βήματα

1
Έγινε

Σε ένα μεγάλο ποτήρι βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να μαλακώσει η βρώμη και να αναμιχτούν καλά τα συστατικά μας. Γαρνίρουμε με μερικά μούρα και αμύγδαλα στην κορυφή του ποτηριού.

ΦΑΚΟΡΥΖΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ
προηγούμενη
Παραδοσιακό φακόρυζο με κόκκινες φακές
αυγα σκραμπ σε ψωμι
επόμενη
Αυγά σκραμπλ για πρωινό

Πρόσθεσε το σχόλιο σου

Pin It on Pinterest